30 Kasım 2018 Cuma

Pleksi yönlendirme

Pleksi yönlendirme

Bu şekilde istediğiniz yazı veya logonun pleksi malzeme ile üretimi sonucunda yapılan ışıklandırmanın doğru olması şartıyla tabelanız her yerden görünür hale gelecektir. Araştırmayı, kendimizi geliştirmeyi seviyoruz, yenilikçiyiz ve fark yaratmak bizim için çok önemlidir. Yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir. Normal cama oranla darbelere kat daha dayanıklıdır. Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz.


SATIŞ REKLAM SUNUM YÖNLENDİRME. BİLGİLENDİRME SİSTEMLERi. ERG olarak bir çok firmanın ürün tedariğini karşılamaktayız. Senelerin kazandırdığı tecrübe ile ürün tasarımından. Bu sayfamız üretimini yaptığımız iç emkan yönlendirme ve dış mekan yönlendirme tabelası görsellerini içermektedir.


Kurulduğu yıldan itibaren vizyon olarak Kaliteli Ürün, Müşteri Memnuniyeti, Zamanında ve Doğru teslimat ilkesiyle başlayıp her geçen yıl bu ilkeyi sürdürdüğü gibi yeni teknolojik makine ve ekipmanları parkına katarak, bu ilkeyi daha ileri seviyelere taşımıştır. Firmamız mimari yönlendirme ihtiyaclarınızda projeleriniz ve mimari yapınızın özel gereksinimlerine göre farklı üretim teknikleri ve geniş malzeme yelpazesinde çalışmaktadır. Makine parkuru ve uzman ekibiyle pleksi glass sektöründe kalitesiyle, güveniyle kısa sürede müşterilerin beğenisini kazanmıştır.


Olağanüstü şeffaflık, hafiflik ve aşırı esnekliği ile pleksiglas kullanarak çeşitli pleksi ürünler üretiyoruz. Profesyonel Reklam Hizmetleri. Okul yönlendirmeleri, hastane yönlendirmeleri, bina yönlendirmeleri, mağaza yönlendirmeleri olarak kullanabilen genellikle duvara monte edilebilen isimlik veya yönlendirmelerdir.


Kullanım alanı oldukça geniş olan akrilik (pleksiglas) lavhaları çok çeşitli ebat ve sınırsız renk seçenekleri ile üretebilmekteyiz. Pleksi yönlendirme çeşitleri. Kolay temizlenebilir bir yapıya sahiptir. Islak bez ve benzeri materyalle silindiğinde deforme olmaz.


En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Uygun fiyat montaj ve kaliteli hizmet. Standart pleksi ürünler dışında müşterilerimizin mevcut projeleri ve hayalleri doğrultusunda da çalışmalar.


Malzemeleri paslanmaz ( Paslanmaz, korozlanma veya paslanma yapmaz ve sıradan çelikler gibi üzerinde su lekeleri bırakmaz.) ayaklar üzerine şeffaf pleksi levhadır. Yönlendirme levhalarının geniş bir kullanım alanına sahiptir. Başta iş güvenliği olmak üzere trafik yönlendirmeleri için kullanılan levhalar, otopark levha yönlendirme tabelaları olarak da karşımıza çıkıyor. Sadece otoparklarda ya da trafikte değil gün içinde insanların uyması gereken kurallar bulunur. Işık geçiren pleksi (akrilik) ( istenilen renk (pantone) kodunda ) Işık geçiren pleksi (akrilik) ( istenilen renk (pantone) kodunda ) Direkt ve Yandan Led Aydınlatmalı.


Pleksi yönlendirme

Etiketler : yönlendirme levhaları, pleksi levha, pleksi levhalar, pleksi yönlendirme levhaları, yönlendirme levhası, pleksi yönlendirme levhası, pleksi yön levhası, yön levhaları, salon levhaları, pleksi salon levhaları, işaret levhaları, pleksi levhaları, çıkış levhaları, pleksi çıkış levhaları, yangın çıkış. Reflektifin üzerine kolaylıkla çizim ve işlem yapılabilir. Sev Okulları Konferans Salonu Numaralandırma. Hastane okul fabrika şirke Read More. Mega Tanıtım, uzun süreden bu yana Türkiye’de pleksi çalışmaları sağlamaktadır.


PLEKSİ YÖNLENDİRME ÜRÜNLERİ. Otel yönlendirme levhaları, Bar, Cafe-Bar, Restaurant, Pastahane dekorasyon malzemeleri. Ucuz pleksi yönlendirme teknik servis tabela tabelası size çok daha ucuza gelmektedir.


Pleksi yönlendirme

HRS kadın hastanesi ve AKTİF yaşam Fizik tedavi H Yö. Dikkat çekmesinin yanı sıra pleksi kutu harf diğer tabelalara göre daha uzun ömürlüdür. Renk bakımından sağlıklı olup solma, yıpranma, eskime gibi sorunlar yaratmaması nedeniyle de tercih edilmektedir. Basınçla ve vakumla form verilebilir.


Soğuduktan sonra şekliini muhafaza eder. Merdiven korkuluklarından,masa ve sehpa imalatlarına , yönlendirme levhalarında ve dekorasyonda ve iç mimarinin her alanında. Arkadaşlarınız da görsün! Bu gelişim dahilinde artan tabela çeşitleri, bu sektöre oldukça büyük katkılar sağlamaktadır. Bu tabela sistemleri içerisinde günümüzde.


Modüler mimari yönlendirme sistemleri, görme engelli ürünleri, Atatürk köşeleri, display ürünler, pleksi glass ürünler ve daha fazlası uygun fiyatlarla yondizayn. Gold alümnyum yönlendirme. Join LinkedIn today for free.


Son dönemlerde farklı iş sektörlerinde çalışmalar yapan şirketler pleksi kutu harf tabela modellerimizi tercih ediyor. MIKNATISLI KAPI ISIMLIGI IMALATI ORNEKLERI YONLENDIRME TABELALARI IMALATI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar