30 Kasım 2018 Cuma

Asansör hız regülatörü

Asansör hız regülatörü

Detayı: Teknik Özellikler. EN standardı kapsamında, önce güvenlik kontağını keser, sonra frenlemeyi yapar. ENGLISH - TÜRKÇE Fiyat Listesi.


ANASAYFA ÜRÜNLER HAKKIMIZDA TEKNİK BELGELER İLETİŞİM ÜYE GİRİŞİ. Bağlantı delikleri diğer hız regülatörlerine uygundur. Regülatörü üreticileri ve tedarikçileri Zhangjiagang Xinyi Elevator Parts Co. Montajı kolaydır,bakım gerektirmez. Yüksek kalitede hız Regülatörü , hız Regülatörü fiyatı, hız Regülatörü ihracat sağlayarak - Alibaba.


CL - A(UCM) CL - AG. Dişlili ve dişlisiz makine üretiminin yanı sıra normal ve uzaktan kumandalı hız regülatörü , yardımcı kasnak üretimi de yapmaktadır. Kampanyalı Ürünlerimiz Devam Ediyor. Başka marka hız regülatörleri ile uyumlu değildir.


Asansör hız regülatörü

Hız Regülatörü Hız Regülatörü. Tek yön, çift yön, kayma ve ani durdurma tipi kabin frenleri ile birlikte kullanılabilir;. Hız regülatörü , asansör sistemlerinde, canlıların hayatlarını kurtaran bir güvenlik sistemidir.


Bir çiftçi kooperatifi olan ve sektörün öncü markalarından Torku’nun bünyesinde bulunan iş ekipmanlarının periyodik kontrolleri Femko tarafından denetlenmektedir. Hız regülatörlerinde asansör iniş-çıkış hızları nominal değerin ini aşarsa paraşüt düzeneğini harekete geçirir, paraşüt frenini etkileyerek motor elektriğini keser. Bu parçalar asansör hız regülatörü vasıtası ile algılanan komutu uygulayarak asansörün hareket ettiği rayların sıkışmasını sağlayarak asansörün hızının azalmasını temin etmektedirler. Aregülatör hız regülatörü over speed governor 1. EN81:EN81:gergi kasnağı yaylı gergi kasnağı vdc 1vdc encoder bobin ucm istemdışı kabin hareketi 1. REGMAS olarak asansör hız regülatörü imal etmekteyiz.


CE standartlarına uygun imalat yapan firmamız, siz değerli müşterilerimize günümüz teknolojisine kendi deneyimlerimizi birleştirerek kaliteli ürünler sunmak, sürekli yükselen pazar payı ile kaliteyi üretmek, müşteri beklentilerini karşılayacak yeni ürünler üretirken tam zamanında teslim edebilmek temel. Normal hızını aşarsa eger,önce elektrik devresi ni keser ardından mekanik kilit ( hız regülatörü ) ile frene geçer. Asansörlerde mekanik frenler vardır.


Tabii ddenetimsiz yapılan montajlar da mesleğin yüzkarası bazı ustaların fren bağlantılarını yapmadıklarına da rastladığımız oluyor. Seçiminizle eşleşen ürün bulunamadı. Huzur makina ve asansör markası ile faaliyet gösteren firmamız, kuruluş tarihinden itibaren sektör içinde gelişen teknolojik yenilikleri müşterilerine doğru bir şekilde sunarak hizmetlerine devam etmektedir. Kabin, karşı ağırlık veya dengeleme ağırlığını taşıyan, askı halatlarına bağlantılı metal çerçeve. Lift asansör market, asansör malzemeleri, asansör market, paket asansörleri, asansör parçaları, otomatik kapı, makine motor, kabin, fotosel, regülatör.


Asansör hız regülatörü

Halen, asansör sektörümüzün önde gelen firmaları başta olmak üzere birçok firmaya hizmet vermekte. Faxi motor enkoder bağlantıları nasıl olmalıdır ve parametre bilgileri nedir? Harekette’’ seçmek gerekir. Astandardının takip edildiği makine veya. Tekli ve Çiftli Kuyu Dibi Tamponu ( Takım olarak satılmaktadır ) 1TL.


Stoklarımızda Tüm Markalara ait malzemeler yer almaktadır. Sizleri Bir kahveye içmek için Showroom ‘umuza Bekliyoruz. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Balans bölgesi plastik malzeme kullanılarak balans ayarını daha olumlu ve oringin aşınmasını minumuma indirmiştir. Makine Dairesinde asansör sistemine ait asansör makinesi ve asansör teçhizatı bulunacaktır.


Can-Lift, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kendi mülkü olan 5. MAKİNA DAİRESİZ KUYULAR ( MRL ) İÇİN UZAKTAN KONTROL SİSTE M. Her kabin kendi çekiş tahriki, kumandası, halatları, karşı ağırlığı ve hız regülatörü ile donatılmıştır. Akıllı hedef seçme kontrolü (DSC) sistemi, aynı kata giden yolcuları bir arada gruplandırarak insanları hedeflerine daha hızlı ulaştırır. Tahrik makinasının bulunmadığı, ancak makaraların bulunduğu, hız regülatörü ve elektrik tertibatının bulunabileceği oda. Aynı yıl içinde Otis bir yenilikle hız regülatörü ilavesi yapıp asansör paraşüt düzenini geliştirdi. Eiffel Kulesi’nde üç ayrı firmanın yapmış olduğu hidrolik asansörler, üç kademede ve toplam dakikada (3m) insanları yukarı çıkarabiliyordu.


LIMAX33CP (Güvenlik Fonksiyonuyla) ŞEBEKE GERİLİMİ. Kabin yakalama tertibatı karkas elemanları üzerine monte edilecek ve bir aşırı hız regülatörü tarafından. ASANSÖR KUMANDA PANOSU TEKNİK BİLGİ FORMU.


Görsel açıdan asansör kabinleri ve butonları yenilenmektedir. Modernizasyon çeşitlerimiz kısa ve uzun vadeli çözümler olarak sunulmaktadır. Kapağı kapalı, kontakları normalde kapalı konumda ve montajı uygun olmalı, regülatörün kilitleme hareketi ile. CCI : Bu kart yüksek hız (high speed) modundaki CAN arabirim kartıdır.


Butonyerlerin yüksek hızlı CAN arabirimleri olduğu durumlarda veya kat çağrıları için ayrı bir CAN-Bus hattına ihtiyaç duyulduğunda kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar