19 Kasım 2018 Pazartesi

Alüminyum folyolu cam yünü

Mineral cam yünü esnekliği sayesinde çok düşük sertliğe sahiptir. Söz konusu akustik özellik ise hava akımına karşı dirençtir. Cam yünü ebatları,camyünü şilte,ode cam yünü , ode starflex,ursa cam yünü ürünleri. Levhaların ek yerleri, dikkatle hava geçirimsiz olacak şekilde kendinden yapışkanlı alüminyum folyo bant ile yapıştırılır. Hafif, yanmaz, kaplamasız camyünü şiltedir.


Elyaflanmış camyünü liflerinin tutuşmaz reçine ile birleştirilmesiyle üretilmiş doğal, mineral ve inorganik kökenli bir üründür. Uygulama sonrası malzeme üzerine yük konulmamalı, üzerinde yürünmemelidir. Nakliye alıcı tarafından karşılanır. Aldığınız ürünü gün içinde iade edebilirsiniz. Aluminyum Folyo Kaplı İzocaTop mAlan Kaplar İzocam Yerli olarak temin edilen, in.


Evinizde, İşyernizde Bi Eksik Varsa Yıltaş Var. Uygulama Alanları: - Havalandırma ve klima kanallarının dıştan ısı yalıtımı. Bir yüzü alüminyum folyo ile kaplanmış olarak da sunulmaktadır. Granit, alüminyum , mermer veya cam cephe kaplamalarının ara bölmesinde ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlar,havalandırma yüzeylerinde yangın yalıtımı sağlar. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur.


AÇIKLAMA : BORU İZOCAM, İZOLELİ BORU İZOCAM, ALÜMİNYUM FULYOLU BORU İZOCAM, PREFABRİK BORU İZOCAM, folyolu boru izocam fiyatları, boru izolasyon işçilik fiyatları, cam yünü , izolasyon fiyatları, izocam boru izolasyon, boru izolasyonu malzemeleri, polietilen boru izolasyonu fiyatları, izocam kauçuk boru izolasyonu fiyat. Kullanılmayan çatı arası ısı yalıtımında, döşemeye serilmek suretiyle uygulanır. Standart ürünlerin teknik özellikleri Extra grubu membranlara eşdeğerdir. Satış fiyatları mcinsindendir.


Cam yünü malzemeler - Camyünü yalıtım ürünleri Camyünü, kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve yoğunlukta değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretilebilmektedir. Top mAlan Kaplar (Folyo Kaplı )Ürün Avantajları:- Düşük ısı iletkenlik katsayısı sayes. Our customer support team is here to answer your questions.


URSA CYSÜrün Tanımı URSA CYShafif, yanmaz, kaplamasız camyünü şiltedir. Isıtılmamış ve soğutulmamış ortamdan geçen hava kanallarının -cm. Kullanılan çatı aralarının mertekleri arasında uygulanan alüminyum folyolu kayayünü şiltesidir. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Bağlayıcısız cam yünü ürünler 500°C’ye kadar kullanılabilmektedir.


Tavan arası ısı yalıtımında, döşemeye serilmek suretiyle uygulanır. Uygulama yapılacak hattın anma çapına uygun Cam yünü Prefabrik Boru seçilir. Kesim yerinden açılarak yerleştirilir.


Ek yerlerinde boşluk kalmayacak şekilde uygulama tamamlanmalıdır. ISI İZOLASYONU TAŞ YÜNÜ LEVHA VE. Wooler GOLD (GOLD BLACK, GOLD YELLOW, GOLD WHITE, GOLD ALU), Wooler GOLD PLUS. PETEK ARKASI Alüminyum kaplı cam yünü levha ADET-Petek arkasında ısı kaybını önler tasarruf sağlar. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün.


Buraya ücretsiz ilan ver Isı Yalıtım Fiyatları-Çatı Yalıtım Fiyatları-Çatı İzolasyon Fiyatları. Pe Yalıtım Ürünleri PE İzole Levha PE İzole Boru. Düz ve Takviyeli olmak üzere iki çeşittir. Alüminyum folyo kaplı şilteler, folyolu yüz daima sıcak tarafta kalacak şekilde serilmelidir. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Hindistan ve Hong Kong şeklindedir ve sırasıyla alüminyum cam yünü folyo ürününün , ve kadarını karşılarlar.


Alüminyum folyolu cam yünü

Alüminyum cam yünü folyo ürünleri en çok Domestic Market, Southeast Asiave South America ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün. Paroc markalı ileri teknoloji taş yünü ürünleri düşük bakalit (bağlayıcı) ile yüksek basma mukavemeti sağlayabildiği için düşük yoğunluklarda dahi istenilen sertliği sağlayabilmektedir. Ayrıca düşük bakalit özelliği sayesinde yüksek sıcaklık karşısında koku çıkarmamaktadır. PAROC, ALÜMİNYUM FOLYOLU.


ZOCAM CAM YÜNÜ FOLYOLU ÇATI ŞİLTESİ 2x9mt 6m2. ODE STARPAN- Alüminyum kaplı cam yünü levha-radyatör,soba,petek ar. Silis kumunun yüksek sıcaklıkta ergitilerek elyaf haline getirilmesi ile üretilmektedir. Isı yalıtımı, ses yalıtımı ve akustik düzenleme, yangın güvenliği, yangın güvenliği amaçlı kullanılır.


BİR YÜZÜ ALÜMİNYUM FOLYO KAPLI CAM YÜNÜ LEVHA VEYA ŞİLTE, VEYA TAŞ YÜNÜ LEVHA İLE KANAL İZOLESİ ). E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Soğuk uygulamalı kendinden yapışma özelliğine sahip bir üründür. Sıcak hava kaynağı ve şaloma ihtiyacı olmadan uygulanabilen bir su izolasyonu uygulamasıdır.


Yüksek esnekliği sayesinde zor detay noktalarına dahi kolayca uygulanabilir. Folyolu Diğer yoğunluklar için sorunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar