23 Kasım 2018 Cuma

Tel kafes imalatı

Tel kafes imalatı

POMETAL tel örgü ve tel çit sistemleri olarak kafes teli kendi tezgahlarımızda dokuyoruz ve montajını bu alanda uzman ekibimiz tarafından yapılıyor. EN CM DERİNLİK CM YÜKSEKLİK CM FİYAT TL TEL KALINLIĞI 1. MM TELDEN İMAL EDİLMİŞTİR. Hakan ticaret demir çelik çimento.


Yılı Ağustos Ayı itibariyle imal edilmiş tüm salma önü tellerimizde çizilmezlik garantisi veriyoruz. Anasayfa - Hakkımızda - İletişim. PVC KAFES VE AKSESUAR İMALATI. Sepet (0) Diğer ürünler için tıklayınız Kafesler.


Tel kasa,Telli kasa, Tel sepet,Gitterbox,Eurobox, Tel kafes kasa, Tel sepetler,katlanabilir tel kasa,katlanabilir tel sepet. Telli kafes kasa sevkiyatı yapılmadan önce kontrol mühendisleri tarafından statik ve dinamik kontrollere tabi tutulmaktadır. Bu yüklemeler sonucunda Telli kafes kasanın. Tel örgü, pvc tel imalatı ve çözümleri alanında uzmanlaşmış kadrosu ile müşterilerine yalnızca imalat konusunda değil, satış öncesi danışmanlık hizmetleri, satış sonrası kurulum - montaj hizmetleri ve sonrasında müşteri memnuniyeti ve kalite konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.


Tel kafes imalatı

Güncel Kampanyalarımızı, modellerimizi ve fiyatlarımız görmek için tıklayınız. Paslanmaz kafes telleri istediğiniz göz aralığında ve tel kalınlığında ayrıca istediğiniz ebatlarda firmamız tarafından imalatı yapılmaktadır. Baklava gözenekli Kafes Çit telleri (helezon tipi) genellikle tablodaki ölçülerde olmak üzere firmamızın bünyesinde imal edilmektedir.


Tablo harici özel ölçülerin de imalatı yapılmaktadır. Dünyadaki ve ülkemizdeki sektörde gelişmeleri ve değişimleri yakından takip edip, sizlerin verdiği destekle yurdun her bir köşesine hizmet vermektedir. Kafes Tel , Tel Çit sistemleri üzerine üretim yapmaktadır. POMetal Tel örgü, Tel çit, Panel çit, Fens Teli ve Spor sahaları, bahçe teli ve çiti, kafes teli uygulamaları ve imalatı yapmaktayız. Tel örgü Sistemleri (Fens teli, Galvanizli tel , pvc kaplı tel ve bahçe teli ) Fens teli, Galvanizli tel , pvc kaplı tel ve bahçe teli (kafesl teli) ile tel örgü sistemlerini oluşturmaktadır.


Sıcaklık daldırma galvaniz üzerine pvc kaplıdır. Korozyona karşı etkilidir. Fiyatlarımız “ TL ile 1TL” ARASINDADIR. Ayrıca kafes teli, hemen her alanda kullanılacak uygun bir sistemdir. Demirhan Grup Tel Çit Sistemleri, estetiği ve sağlamlığı bir arada sunuyor.


Elek teli 3kalite telden imal 3kalite paslanmaz telden elek teli, 3kalite kafes teli imalat ısıya dayanıklı tellerden üretilmektedir. Aksu Tel Çit İmalatı ve Uygulamaları! Firmamız istenilen göz aralıklarında kafes teli üretmekte ve istenilen montaj şekillerinde kullanıma hazır tel kafes imalatı yapmaktadır. Kafes teli ,İstenilen Tel Kalınlığında ve. White Beyaz Tel Sandalye İstediğiniz Renk Minder Tel Sandalye İmalatı Tel Kafes Sandalye.


RED Kırmızı Tel Sandalye İstediğiniz Renk Minder Tel Sandalye İmalatı Tel Kafes Sandalye. Elek telleri fabrikamı zda istenilen göz aralığı, malzeme cinsi, tel kal ı nlığı,genişlik ve uzunlukta. Kaynaklı tel ve Örgü tel.


Katlanabilir telli kafes kasa - tel sepet. Tel kasa nın taban sacına preste form verilerek mukavemeti arttırılmıştır. Tel sepetler üst üste istiflendiğinde aralardan ürünlerin kolay alınabilmesi için ön trafında yarım açılabilir kapak vardır. Paslanmaz elek ve kafes telleri istediğiniz göz aralığında ayrıca istediğiniz ebatlarda firmamız tarafından imalatı yapılmaktadır. SAKA- KANARYA KAFES MUHAFAZASI.


Puntalı Kafes ve galveniz çelik tel örgüler. Malzeme: Paslanmaz çelik tel örgü yüksek kalite paslanmaz çelik tel yapılmıştır. Mükemmel korozyon direnci özellikleri, güzel bir görünüm ve daha uzun çalışma süresi sahiptir. Filitre İmalatı - Çeşitli ebat ve özelliklerde özel filitre imalathanemiz vardır. Rulo veya istenilen ebatlarda plaka kafes teli imalat yapılabilmektedir.


Pvc kaplı kafes imalatı yapılır. Tel sandalye modellerimiz tamamen yerli kendi üretimimiz olup uygun fiyatlarda toptan ve perakende olarak satışa sunulmuştur. Fens Tel , Örgü Çit Tel , Tel Örgü Fiyat Bilgisi Çit amaçlı basit tip örgülü tel kafes tel örgü çit bahçe telleri, tel çapı 1. Geniş Ürün Yelpazesi ve Kalite Satandartlarına Uygun Ürünlerimizle Siz Değerli Müşterilerimizin Memnuniyeti İçin Çevre Güvenlik Çit Sistemleri Üretmekteyiz. Gruplarımızdan İstek ve İhtiyacınıza Göre Ürünü Firmamızdan Temin Edebilirsiniz.


Kafes ön telerimiz ve ızgaralarımız tamamen kendi üretimimiz olup, 4-ml 3-ml 2-ml transmisyon çeliği kullanmaktayız. Pvc Kafesler bölümünden dilediğiniz ürünü beğenip sipariş verebilirsiniz. Izgaralar tavadan bağımsız çalışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar