16 Kasım 2018 Cuma

Xpe levha

Xpe levha

XPe köpük XPe levha ürünü sunuyor. Darbe sesi, topuk sesi tireşimlerini sönümler. Akustik şiltelerimizin yanı sıra Emir Cork Levha ve Emir Vibro Levha var. Havalandırma kanalları, mertek altı çatı arası , duvar arası ısı yalıtımı ve ses yelıtımı , şap altı ses ve ısı yalıtımı, parke altı ses ve ısı yalıtımı , klima iç aksamı , frigorifik. XPE , XPS, XPP ve XPET Üretiminde Proses İyileştirme Ekipmanları.


XPS ısı yalıtım levhalarının üretiminde, XPE köpük film, XPP ve XPET termoform levha üretiminde düşük yoğunluklu ürünlerin üretimini optimize etmek için, gereken ileri teknoloji anahtar ekipmanları bileşenleri sunuyoruz. Standart kalınlıklar haricinde 1mm kalınlığa kadar levha üretimi. Isteğe bağlı olarak yangın performansı arttırıcı katkılı üretim.


XPE ISI VE SES YALITIM PLAKALARININ 1SU YALITIMLI ÇKS PANYAP İLE DELİKSİZ DÜBELSİZ YAPIŞTIRMASI. KS PANYAP ile XPE yalıtım lehvalarını duvarda 1su geçirmezlik sağlayarak. XPE malzemesinin birim hacim ağırlığının belirlenmiştir. Yapılan deney sonucunda XPE po-lietilen köpüğün birim hacim ağırlığı 0. XPE polietilen köpük levha üreten bir firmadan temin edilen kırılmış atıkların boyut tespiti için elek analizi yapılmıştır.


EVA, SPE FOAM, XPE FOAM ( XPE KÖPÜK), EPDM, NEOLİT ve diğer kauçuklu ürünlerin yanmaya karşı dayanıklılığı arttırılabilir ve insan sağlığına zararlı maddeler içermediğine dair REACH ve ROSH testleri de mevcuttur. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve basma mukavemetinde, değişik kenar ve yüzey şekillerinde levha olarak üretilebilmektedir. Hadımköy’deki fabrikasında faaliyete geçmiştir. KS HOLDER ile XPE yalıtım lehvalarını sıvalı veya sıvasız tuğla üzerine delik delmeden ve. Kauçuk mantar levhalar ses ve ısı izolasyonunu kusursuz yapması dolayısıyla inşaat sektöründe duvar, zemin ve çatılarda tercih edilmektedir.


Isı Yalıtımı Malzemeleri. Bunun dışında parke altın mantar şilte makine temellerinde vibrasyon emici olarak da kullanılmaktadır. XPE ) kimyasal olarak çapraz PE köpük köpük ürün üniforma ile sonuçlanan sürekli rulo üretilen, hücreleri ve düzgün derileri her iki kapalı olduğunu. Hafif, esnek ve yumuşak dokunmak, henüz güçlü, sert, esnek ve dayanıklı nem, birçok kimyasal maddeler ve yüksek sıcaklık.


Müşterinin isteği doğrultusunda özel Köpük Levha üretimi ve kesimi yapabilmekteyiz. Toplumun Sorumlu Bir Üyesi Olarak, Toplumun Çıkarları Doğrultusunda Çalışan, İnsanlığa, Çevreye Ve Evrensel Değerlere Olan Sorumluluklarını Yerine Getiren,Bir Şirket Olarak Anılmak. Siz isteyin, biz tasarlayalım. Ekstra indirimli fiyat. Mastercare XPE Ses Yalıtım Levhası 3mm 1m2.


Açıklaması: 1m² 3mm XPE Ses Yalıtım Plakasıdır. Center Acoustic Knauf Akustik Taşyünü Levha Cm Yanmaz 60X1Cm 10. Türkiye’nin en büyük ve en modern polietilen esaslı yalıtım ürünleri yatırımıdır.


Ses, ısı, nem yalıtımı ve darbeden koruma amaçlanan her sektöre hitap eden DurFoam, faaliyete geçtiği yıldan bugüne kadar gerek üretim hacmi gerek de müşteri portföyünü sürekli arttıran bir performans ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Pakpen Şirketler Grubu konularında uzman deneyimli bir ekiple, bu gün sekiz farklı markanın üretimini gerçekleştiriyor. Not Found Sayfa bulunamadı!


Yüzeyi düz ekstrüde polistren levha olup parke altlarında yüzey düzleştirmek amacıyla kullanılır. Levhalar parke yapılacak zemine düzgün bir şekilde yerleştirilir. DYNAFOAM XPE Çapraz Bağlı Polietilen Köpük levhalar,.


Sünger (PE) Ürün ayrıntıları. Büyük EVA köpük levha yakın hücre 1. Toptan satış cree xpe led Ucuz cree xpe led Partilerden, Güvenilir cree xpe led Toptancılardan satın alın. Uzmanlık alanımız CNC tezgahlarında PE köpük levha şekillendirme olmakla birlikte, yapacağımız ambalaj tasarımları sizin değerli parçalarınız için özel olarak tasarlanacaktır. PE FOAM – XPE FOAM – PETEK PANEL HAM MALZEMELER ILE ÜRÜNLERİNİZİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ AMBALAJLIYORUZ.


MEGA POLİETİLEN KÖPÜK SAN. Gradatherm YPS kullanıma hazır bina iç veya dışında kullanılan ısı yalıtım levhalarının yapıştırılması için geliştirilmiş, polimer katkılar ihtiva eden son derece güçlü çimento esaslı yapıştırma harcıdır. Avrupa’nın en pretijli on otel projesi içinde gösterilen SHANGRI LA HOTEL projesi Ses Yalıtımının tamamını Panetti İzolasyon Sistemleri ürünleri ile yaptı. Ahşap ve taştan doğal görünümlere, daha modern dokulara ve soyutlara kadar, Lüks Vinil Çini, yeni yer kaplaması seçenekleri yaratıyor. GRADABAN dilatasyon boşluklarının, ısıl genleşme derzlerinin ve çatlakların yalıtımında kullanılır.


Köpükler, tüpler, profiller, levhalar ve bloklar gibi farklı yarı mamul üründe şekillendirilebilir. Genişleme, polietilen yoğunluğunun önemli derecede düşmesiyle sonuçlanır. Datasheet Ürün Kodu: XPEBAM-L1-A30-Q2-C-01. Poliüretandan üretilen akustik sünger çeşitlerinden bir tanesidir. Ses yalıtımı yapılacak ortama göre kullanılacak malzeme değişken gösterir.


Bunun sebebi her ürünün ses yutum değerleri birbirinden farklıdır. Yapılacak ile istenmeyen rahatsız edici sesler azaltılabilir fakat tamamen engellenemez. DÖ ŞEMELERDE ISI YALITIMI 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar