29 Kasım 2018 Perşembe

Kumlamalı parke taşı

Web sitemiz yeni tasarımı ile hizmetinizde. Firmamız Hakkında Miltaş İnşaat A. Böylece zemin, beton parke taşı döşeme işlemine hazır hale getirilmiş olur. Alt yapı ve çevre düzenleme grubundaki beton elemanları beton boru, kilit parke , bordür, şev taşı çeşitleri ve daha fazla ürünü imalat yapan bir firma olarak, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.


Erozyon kontrollü alanlar, endüstriyel sahalar, cadde ve kaldırımlarda da Kocaeli parke taşı uygulamaları tercih edilmektedir. Kırtaş ürün portföyü arasında yer alan Prizma parke taşı , uygulama kolaylığı ve değişik renk seçenekleriyle bir çok uygulamada denenmiş bir ürün, yüksek kalitesi, dayanıklı yapısı ve pürüzsüz yüzeyi ile kullanıldığı mekanlara değer katıyor. Aşık Taşı , Elips Taşı , Prizma Taşı , Baklava Taşı , Kare Taşı , Küp Taşı , S Taşı , Kayrak Taşı ,. Meydan ve alanların yanısıra yürüme yollarına da döşenebilen çok amaçlı parke taşıdır. Değişik renklerini kullanarak sınırsız tasarımlar elde edebileceğiniz bir parke türüdür. Sonsuz desen çeşitliliği sunan Kare Taşı hayal gücünü zorlayan düzenlemelere küp ve prizma taşı ile olanak sağlıyor.


ARGE Departmanının tasarladığı sadeliği ve kullanılabilirliği ile harika bir çözüm ortağı. Yürüme yolları dahil meydan ve alanlara da döşenebilen çok amaçlı parke taşıdır. Prizini aldıktan sonra üst veya yanal yüzeylerin kumlama işleminden geçirilmesi ile oluşan parke taşıdır. Renkli Bahçe Bordürü 20x50.


Organize Sanayi Bölgesi Araban Yavuzeli Yolu Cad. Görme Engelli Uyarı Taşı. Sert Zemin peyzaj uygulamalarında en çok kullanılan doğal taş granit küp taş ve granit taşı ürünleridir. Begonit parke taşı modeli yedi farklı ebatı ile doğal küp taşlara alternatif olarak üretilmektedir.


Dalgalı yüzeyi, mineral yada kumlamalı doku seçenekleriyle doğal bir görünüm sağlamaktadır. Final okullarına bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz. PODİMA ÇAKILI Ülkemizde bilinen adıyla “podima” yer döşemesi kimi kaynaklarda “koine” veya “krokalia” (timsah sırtı), kimi kaynaklarda da rodos taşı veya girit usulü diye isimlendirilmektedir. Podima, yürüme yolu anlamı taşımaktadır. PARKE TAŞLARI - Parket taşı modellerimiz.


Kumlamalı parke taşı

Dirençli olmayan taşlarda zamanla çatlamalar ve çökmeler görülebilmektedir. Milas-Bodrum Karayolu 11. Parke Taşı gerek kırılma, basınç, donma ve aşınmaya karşı dayanıklı malzemeler olması sebebiyle gerekse doğaya özdeşmiş, çevreye uyarlı olması sebebiyle tercih edilmektedir. Dayanıklılığı parke taşının iki katı kalınlığındaki yerinde dökülmüş beton ile aynı değerdedir. Beton parke taşı Dekoratif.


Bir çok toplu konut alanlarında rahatlıkla kullanılan ve her türlü mimariye uyum gösteren kilit taşı , sağlamlığının yanısıra dekoratif görünümüyle herkesi. Doğal görünümü ve zengin renk seçenekleriyle uygulandığı alanları farklı boyutlara taşımaktadır. Standart renkli, kumlamalı ve mozaik yüzey seçenekleri bulunmaktadır. Traverten Taşı uygulama yerinde cilalı , honlu , yakma , kumlamalı , ham ve patlatmata modeli ile tüketilir. Kilit Parke Taşı , Kozak Taşı.


Kumlamalı parke taşı

Granit Ham Plaka Taşı 4x40x40. Andezit Taşı , Plak, Plak, Bordür, Oluk, Küp, Adım, Harpuşta gibi standart farklı ölçüde kumlamalı , sıfır mucarta ve kalem uçlu mucartalı yüzey işlemi kendini sevdirip projelerde yerini aldırtmıştır. Parke yol kaldırım yürüme alanları, parklar bahçeler, anıtlar ve geniş alanların. Uygulayıcıların yüz akı… Ülkemizde pek çok uygulamada tercih edilen BEHATON parke taşı , her renk Kumlamalı doku çeşitleriyle mekanları DESENTAŞ kalitesiyle farklı boyutlara taşımaktadır. Fiyatlara Nakliye Dahil Değildir.


Tüm düzenlemelere yeter Kübik bir yapıya sahip olan Küp Taşı , uygulama ve tasarım kolaylığı sağlıyor. Renk ve desen zenginliği ile adından söz ettiren ürün park, bahçe ve villa düzenlemelerinde kullanılmaktadır. Projeye göre işlenebilir, pürüzlüğü işlenerek farklı dekoratif özellikler de kazandırılabilir. Kumlamalı , kabartmalı, mucartalı, mat ve kalibre silimli olarak kullanılabilirken, her türlü motif, resim, figür işlenebilir, yazılar yazılabilir.


Andezit küp taşı ise, parke taşı olarak veya kaldırım uygulamalarında. Bu işlemlerin sonrasında ise bin 6metrekare kumlamalı beton pres parke taşı döşenerek çalışmalar tamamlandı. HH Yemen’e destek için toplantı düzenledi. Etiketler: Yenimahalle, sağlık,. Bazalt parke taşı döşenmesi için hangi mevsimde olunduğunun bir önemi yoktur.


Kaplamanın yapımı atmosfer koşularından etkilenmemekte, her türlü hava koşulunda bu kaplamanın yapımı gerçekleşebilmektedir. Bilgilerinizi bize gönderin müşteri temsilcimiz hemen sizi arasın. NŞAAT İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR.


Kumlamalı parke taşı

Sokak park alanı, Karaağaç Mahallesi Kiraz Park alanı, Pınarça Mahallesi 1ada no’lu park alanı, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu bahçesi, Yanıkağıl Mahallesi park alanı, Altınışık Parkı 1. Desentaş Yapıtaşları Kumlamalı Parke Taşı KUMLAMALI Antik Parke Behaton Parke , KUMLAMALI 10xKüp Taşı , KUMLAMALI 10xPrizma Parke Limonluk Bordür, Yol Bordürü, Bahçe bordürü, Çim Bordürleri, Yol Oluğu, Şev elemanları, Blok Tuğla, Desenblok Fugalı, H Bkz. Yurdun her bölgesinde çalışma yapabilme kapasitesine sahip olup kaliteli ve zamanında hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini kazanmaya odaklanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar