15 Kasım 2018 Perşembe

Saray alüminyum kompozit

Hafifliği, sağlamlığı, esnekliği, düz yüzeyler sağlaması ve diğer yapı elemanlarını destekleyici özelliği ile tüm dünyada tercih edilen bir kaplama malzemesidir. Saray aluminyum , aluminyum dograma, kapı pencere, giydirme cephe ve kompozit panel kaplama yapmaktadır. El makineleri, panel testereleri ve kompozit panel kesim makineleriyle her türlü kesme, biçme, delik açma, bükme işlemleri uygulanabilir.


Etkileşim kurmak, sohbet etmek ve fotoğraflarımızı görmek için bizi takip edin. HER EBATTA VE HER RENKTE KOMPOZİT PANEL SATIŞIMIZ MEVCUTTUR. CAKA, KAYNAK, SİLİNDİR, KESİM, BÜKÜM VE DERZ İŞLERİNİZ YAPILIR.


Yeni web sitemiz ile sizlerin hizmetindeyiz. Kompozit Panel Özellikleri. Giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel imal etmektedir. Kariyer Yönetimi Asaş Akademi Asaş’ta Hayat.


Saray alüminyum kompozit

Ornek Aluminyum Konyada Saray ve Tuna Aluminyum Profil, aluminyum dograma, giydirme cephe ve kompozit panel kaplama, Aluface, saraycotta satmaktadır. Alüminyum kompozit panelin kullanım alanı oldukça geniştir. Başlıca inşaat dış ve iç cephelerinde, dekorasyon uygulamalarında, reklam ve pano tasarımlarında, işaret levhalarında kullanılmaktadır. Alutechbond ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için e-posta listemize üye olun ! Mesafeli Satış Sözleşmesi.


Uzun yıllar boyunca elde edilen tecrübeler ışığında sektöründe bir yol gösterici. Dolgusu ile kolay işlenebilirliği, hafifliği ve rijitliği ile fark yaratan mimari çözümler sunar. Ahşap görünümlü alüminyum kompozit cephe kaplaması standart renklere göre usd fiyat farkı vardır. Dış cephe kompozit kaplama, asaş, saray ve akpa marka alüminyum alikobant composite paneller ile bina cephe giydirme sistemidir.


Saray alüminyum kompozit

Aluminance alüminyum kompozit paneller ileri teknoloji ile üretilmiş olup, modern mimaride rahatlıkla kullanılan ve sıklıkla tercih edilen bir yapı elamanıdır. Her türlü bina ve konstrüksiyonun yeni bir görünüm, modern çizgi ve temiz bir cepheye sahip olmasını sağlamaktadır. Sakraya Metal Toptan kompozit panel satışı. Gerçekleştirdiğimiz uygulamalar.


Katalogları inceleyip bizimle iletişime geçebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız Şimşek Aluminyum Yön. Boyası solmaya karşı yıl garantilidir.


Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Arama Telefon numarası mevcut. Burakbond sayesinde istenilen renklerde yüksek mekanik özelliklere sahip performanslı ürünleri hızlı biçimde temin edebilirsiniz. Otuz yılı aşan tecrübesiyle pencere kapı sistemleri, sürme sistemleri, giydirme cephe sistemleri, güneş kırıcı sistemleri, alüminyum kompozit panel ve Saray Cotta gibi mimari sistemleri geliştiren Saray , aynı zamanda sanayi ve mühendislik için yüksek kalitede alüminyum profil üretimi yapan ülkemizin lider firmalardan biridir. Cephe giydirme, alüminyum kompozit panel, her türlü kapı ve pencere sitemleri, otomatik kepenk, kış bahçeleri gibi uygulamalarda profesyonel çözümler üreten dinamik bir firmayız.


Tüm imalatlarımız, bu işe yıllarını veren deneyimli ustalarımızla TSE normlarına uygun olarak yapılmaktadır. Ornek Alumiyum Konyada Saray ve Tuna Aluminyum Profillileri, aluminyum dograma, giydirme cephe ve kompozit panel kaplama, Aluface, saraycotta satmaktadır. PVC Ürünler: S-Kapı ve Pencere Sistemi, S-Kapı ve Pencere Sistemi, S-7Sürme Sistemi, S-7Sürme Sistemi.


LETİŞİM BİLGİLERİ Nato Yolu Cad. ACCotta Sistem Katalogu v1. OPOfis Bolme Sistem Katalogu v2. Sınırsız Renk Seçeneği, Esnek ve Hızlı Servis ile Fark Yaratan Boya Hazırlama Ünitesi. ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL.


Naturalbond standart olarak et kalınlığı 0. Ayrıca değişik uygulama alanları, kullanım yeri farklılığına ve farklı taleplere göre toplam mm yerine mm ile mm toplam kalınlıklarda da talebe göre üretim yapmaktayız. Strüktürel silikon cephenin spandrel bölgeleri alüminyum kompozit levhadan yada kompakt laminantdan panel yapılabileceği gibi film kaplı ısıcam paneller veya film kaplı tek camdan oluşan arkası ısı yalıtımlı paneller de yapılabilir. Dışa açılan gizli kanatlar dışarıdan asla fark edilmez. Saraypen ve Sarplas markası altında üretimine başladığımız PVC kapı ve pencere sistemlerinin ise yüzde 98’ini ihraç ediyoruz. Cephe Yapı olarak imalatını gerçekleştirdiğimiz tüm ürünlerde ileri zamanlarda herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmaması ve kalitemiz gereği müşteri menmuniyetini ön planda tutarak tercihimizi kaliteli malzemelerden yana kullanmaktayız.


Ekip alüminyum konusunda lider olan çözüm ortakları ile ileri teknoloji ürünü malzemeler ile kendi bünyesindeki kaliteli işçiliği birleştirmiştir. AKGRUP olarak sitemizde bulunan SARAY marka ürünlerin detay ve pdflerine ulaşmak için tıklayın. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir. Soli Metalik ve Özel efekt renklerinde üretilen kompozitin boyalı yüzü, UV ışınlarına dayanıklı floropolimer fırın vernikli (PVDF) üst kaplama sistemiyle dış cephe uygulamalarında kullanılır hale getirilmiştir.


Aluminyum kompozit panel, iki adet aluminyum levha ve arasındaki düşük yoğunluklu polietilen dolgunun birleşiminden oluşan yapı malzemesidir. Yapıştırıcı granül ile polietilenin aluminyum levhaya yapışması sağlanmaktadır. Alucobond kompozit panelin en önemli özelliği soğuk olarak el aletleriyle şekil verilebilir olmalarıdır.


ASAŞPEN (PVC kapı ve pencere sistemleri), NATURALBOND ( alüminyum kompozit panel), ALUDES ( alüminyum bayrak ve aydınlatma direkleri), RESCARA ( alüminyum kapı, pencere ve giydirme cephe sistemleri), NATUROLL (panjur sistemleri, garaj kapıları ve motor kontrol sistemleri) markaları altında ASAŞ’ın inşaat sektörüne yönelik geniş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar